Logo DIS trans
Banner DION Locatiediensten

Over ons

DION Industrie Support bestaat uit diverse specialisten op het gebied van Gebouw & Omgeving, met focus op het beheer van infrastructurele installaties. Wij zijn er voor werkgevers én werknemers en bieden hen ondersteuning met een multidisciplinair team. Als trotse dochter van ons moederbedrijf DION Groep, nemen we je graag mee in een stukje van ons ontstaan. 

Groeien en bloeien dankzij ondersteuning in de kerntaken
In 1955 ontstaat Wavin met Johan Christiaan Keller als directeur. Het bedrijf groeit en vestigt zich even later op een bedrijventerrein in Harderberg. Maar een organisatie en haar mensen kunnen pas écht groeien en bloeien als ze worden ondersteund in hun kerntaken. Zo ontstaat het facilitair bedrijf van Wavin. Mensen met vakkennis op gebied van Personeel & Organisatie en Gebouw & Omgeving bundelen hun krachten en zorgen dat Wavin uiteindelijk uitgroeit tot een bloeiende multinational.

Ons DNA
Het bedrijventerrein van Wavin is onze kraamkamer. Maar zoals elk kind hebben ook wij ons ontwikkeld. In 1998 scheidt het facilitair bedrijf van Wavin zich af en gaat verder als zelfstandige Diensten Onderneming: ‘DION Groep’. Opgedeeld in 8 verschillende Business Units, met elk een eigen expertise, maar met hetzelfde DNA. Faciliteren en het samen helpen andere organisaties mooier te maken, is wat diep verankerd zit in dat DNA.

Onze Business
Met liefde bundelen we onze krachten met die van ondernemers, managers en medewerkers. Zo helpen we jou en je organisatie te laten groeien en bloeien. Zonder lange, overbodige verhalen, maar heel praktisch, betrokken, eerlijk en doortastend. Wij weten als geen ander hoe waardevol het is als je precies dát kunt doen waar je goed in bent, of je nu werkgever of werknemer bent. Jij bent in business omdat je iets hebt toe te voegen aan deze wereld. Onze experts zijn in business om jou daar optimaal bij te ondersteunen. Dat doen we soms strategisch, soms tactisch, soms operationeel, maar altijd in onderlinge samenhang en met oog voor alle elementen in jouw organisatie.