Logo DIS trans
Banner DION Locatiediensten

Vacature Assistent engineer/projectleider

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Bij DION Industrie Support zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige engineer. Een functie waarin geen dag hetzelfde is en waar volop kansen zijn tot ontwikkeling.

De functie

Jij bent het technische talent die op basis van projectmatige en procesmatige werkzaamheden aan de slag gaat met het ontwerpen, uitwerken en voorbereiden van het beheer en onderhoud van centrale voorzieningen. Dit doe jij samen met jouw engineer collega’s, waarbij jij hun de juiste ondersteuning biedt. In deze rol krijg jij volop kansen tot doorgroeien en ontwikkeling.

Aan de hand van de door jou verzamelde informatie ga jij aan de slag met het bedenken en ontwerpen van technische oplossingen. Bewaak je budgetten, veiligheidsvoorschriften en leveringstijden. Als sparringpartner van de klanten, interne en externe specialisten en leveranciers speelt communicatie ook een grote rol in deze functie.

Werkzaamheden die onder andere nog meer voorbij gaan komen:

  • opstellen van rapportages in Excel en het maken van presentaties;
  • bestuderen van tekeningen en documentaties;
  • bieden van technische ondersteuning;
  • aanvragen en beoordelen van offertes;
  • bezoeken van leveranciers; bespreken en oplossen van problemen, beoordelen, beproeven en afnemen van installaties en apparatuur.

Wie zoeken wij

Als enthousiaste en leergierige engineer zorg jij samen met je collega’s voor de uitvoering van beheer en ouderhoud en het vervangen van essentiële centrale voorzieningen op diverse bedrijven terreinen. Daarom vinden wij het belangrijk dat je aan onderstaande eisen voldoet:

Jij beschikt over een afgeronde technische MBO-4 diploma, bij voorkeur in de richting van elektrotechniek (E) of werktuigbouwkunde (WTB). Of je rond een soortgelijke opleiding binnenkort af. Jij denkt liever in oplossingen in plaats van in problemen. Daarnaast kan jij jezelf omschrijven als: analytisch, kwaliteits-, klantgericht, flexibel, collegiaal en communicatief sterk! En ook ben jij erg handig met de MS-Office systemen, met name in Excel.

Over je werkomgeving

Als engineer bij DION Industrie Support ga jij onder anderen aan de slag op grote bedrijventerrein in Hardenberg en Nijverdal, maar ook bij externe klanten. DION Industrie Support bestaat uit diverse specialisten op het gebied van Gebouw & Omgeving, met focus op het beheer en onderhoud van installaties. Jouw directe collega’s zijn echte vakspecialisten die altijd voor elkaar klaar staan. Typerend voor ons hechte team is collegialiteit, humor en behulpzaamheid.

Arbeidsvoorwaarden

Het aantal contracturen bepalen we samen in overleg met jou.

  • Je ontvangt voor jouw inzet van kennis en vaardigheden een prima en marktconform salaris o.b.v. een 40-urige werkweek minimaal 25 vakantiedagen + 12 ATV dagen
  • Naast de “verplichte” scholing is er voldoende vrijheid, ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Een flexibele werktijdenregeling, en thuiswerkmogelijkheden.
  • Tussen de middag, lunchen en een kaartje leggen in onze eigen bruin café. Sorry, maar je moet wel zelf je bammetjes meenemen!

Zoeken wij jou?
Stuur dan je CV en korte motivatie naar ons e-mailadres recruitment@dion.nl t.a.v. Helga Timmer

Vakinhoudelijke vragen?

Neem contact op met: Jeroen Kroek. Manager DION Industrie Support / Engineer Utilities

■ 06-53765526